Can Yılmaz’dan Özgür Özel’e: “Artık Eczacı Değil CHP Liderisiniz! ‘Ecz’ Takıntısından Kurtulun!”

Can Yılmaz, Özgür Özel’in sosyal medya paylaşımını eleştirerek, CHP liderinin daha önemli ülke sorunlarına odaklanması gerektiğini vurguladı: "Gerçekten büyük problemler var."

Cem Yılmaz’ın ağabeyi, senarist ve yazar Can Yılmaz, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştiren bir paylaşım yaptı. Özgür Özel’in Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın göreve başlamasının 6. ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikle ilgili paylaşımına yanıt veren Can Yılmaz, ülkedeki önemli sorunlara dikkat çekti.

Can Yılmaz’dan Eleştiri Dolu Paylaşım

Can Yılmaz, X (eski Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Özgür Bey, Almanya’dan gelen misafirler, vize problemi yaşayan öğrenciler, hastanelerin durumu ve pahalılıkla ilgili ciddi sorunlar var” diyerek, CHP lideri Özgür Özel’in daha önemli meselelerle ilgilenmesi gerektiğini vurguladı. Yılmaz, “Artık eczacı değil CHP liderisiniz, daha gerçek işlerin tam ortasında olmalısınız” ifadelerini kullandı.

“Maraton Fişeğini Başkası Patlatsın”

Yılmaz, paylaşımını, “Gerçekten çok büyük problemlerimiz var, maraton fişeğini de başkası patlatsın. Kolay gelsin” sözleriyle bitirdi. Bu sert çıkış, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: