Teoman’dan Şaşırtan İtiraf: “Ne Kadar Param Olduğunu Bilmiyordum. İlk Banka Hesabımı Daha Yeni Açtım”

Ünlü şarkıcı Teoman, ilk banka hesabını birkaç ay önce açtığını itiraf ederek "Artık parayla ilgileniyorum" dedi. Ekonomiyle ilişkisinin yeni başladığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Teoman, Armağan Çağlayan’ın “Gör Beni” adlı YouTube programına konuk oldu. Daha sakin bir hayat sürdürdüğünü ifade eden Teoman, “Artık parayla ilgileniyorum” diyerek izleyicileri şaşırttı. Ünlü şarkıcı, “İlk banka hesabımı birkaç ay önce açtım” itirafında bulundu.

“Ekonomiyle İlişkim Hiç Olmadı”

Teoman, hayatının büyük bölümünde finansal konulara ilgisiz kaldığını belirterek, “Ne kadar param var, neye sahip olduğum hakkında hiçbir fikrim yoktu. Menajerimle ortak hesabımız vardı, her şeyle o ilgilenirdi” dedi. Şimdilerde parayla ilgilenmeye başladığını ifade eden Teoman, “Ekonomiyle ilişkim yeni başladı” diyerek şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

“Altın Yıllarımı Yaşıyorum”

Z kuşağının kendisini sevdiğini söyleyen Teoman, “Altın yıllarımı yaşıyorum” dedi. Önceden 24 saat rock yıldızı olduğunu, ancak artık sadece konser sonrası eve dönen normal bir Teoman olduğunu dile getirdi.

“Kariyerimin Son Dönemine Giriyorum”

57 yaşındaki sanatçı, kariyerinde artık son döneme girdiğini belirterek, “Her şeyimi derli toplu yapıp, olgunluk dönemimi ayakları yere basan biri olarak geçireceğim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: