Gülse Birsel ve Ata Demirer Vural Çelik’in Cenazesine Katılmadı: Çelenk Gönderdiler

Vural Çelik’in cenazesinde gözler eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’i aradı. İkili cenazeye katılmak yerine çelenk göndermeyi tercih etti.

Üsküdar’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ancak cenazede gözler, Avrupa Yakası‘ndan eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’i aradı. Her iki isim de cenazeye katılmak yerine çelenk göndermeyi tercih etti.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik’in cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye ünlü isimlerden Birol Güven, Ceyhun Fersoy, Yavuz Seçkin, Begüm Öner, Sarp Apak, Ferdi Akarnur ve Şoray Uzun gibi pek çok kişi katıldı. Çelik’in annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu taziyeleri kabul etti.

“Vural’ın Enerjisi Farklıydı”

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik’le olan yakın dostluklarını anlatarak, şu sözlerle üzüntüsünü dile getirdi: “Vural çocuk kalpli bir insandı. Ansızın küser ama hemen barışırdı. Sosyal medyada maddi sıkıntı yaşadığına dair haberler doğru değil. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı.”

Eski Rol Arkadaşları Cenazeye Katılmadı

Vural Çelik’in eski rol arkadaşları Gülse Birsel ve Ata Demirer’in cenazeye katılmamaları dikkat çekti. İkili, cenazeye katılmak yerine çelenk göndermekle yetindi. Gülse Birsel, sosyal medya üzerinden “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik, çok üzgünüz” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirirken, Ata Demirer de “Çok erken bir veda, Allah rahmet eylesin” şeklinde veda etti.

Çelik’in Gülse Birsel’e Kırgınlığı

Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinden ayrıldıktan sonra, dizi senaristi Gülse Birsel ile arasında yaşanan gerginlik nedeniyle kırgın olduğunu dile getirmişti. Katıldığı bir yayında Birsel’i isim vermeden eleştiren Çelik, “Beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil, dişi” ifadelerini kullanarak Birsel’e olan kırgınlığını belirtmişti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: