Osimhen Attığı Sansasyonel Golü Anlattı: “Balistik Füze Gibiydi”

Victor Osimhen, Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında attığı sansasyonel golü "balistik füze gibiydi" sözleriyle anlattı. Bu unutulmaz an kariyerinin en önemli gollerinden biri oldu.

Galatasaray’ın yıldız forveti Victor Osimhen, Antalyaspor’a attığı sansasyonel golü detaylarıyla anlattı. Galatasaray’ın deplasmanda 3-0’lık galibiyet elde ettiği karşılaşmada akrobatik bir gol atan Osimhen, bu anı “balistik füze gibiydi” sözleriyle özetledi.

Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda, Victor Osimhen attığı unutulmaz golü şu sözlerle anlattı:

“Aslında ilk seferde denemek istedim ama rakibim bana yetişti. Eğer hemen dokunsaydım, faul olacaktı ve serbest vuruş verilecekti. Bu nedenle topun sıçramasına izin verdim ve rakip de düştü. Bu şekilde daha rahat pozisyona girdim ve golü attım. Uzun zamandır böyle bir gol atmak istiyordum, doğru zamanda geldi. Gerçekten unutulmaz bir andı.”

Bu sözleriyle golünü hatırlanacak bir anı olarak nitelendiren Osimhen, kendisi için önemli bir gol olduğunu şu sözlerle vurguladı: “Kariyerim boyunca hatırlayacağım bir gol olacak.”

Abdülkerim ile Diyalog

Osimhen, gol sonrasında Abdülkerim Bardakcı ile yaşadığı diyaloğu da paylaştı. “Hakem pozisyonu kontrol ederken ben de Apo’ya bakıyordum. O bana geldi ve ‘Ya ofsaytsa ne yapacaksın?’ diye sordu. Ben de ‘Endişe etme, gol olduğunu göreceğiz’ dedim.” şeklinde konuşan Osimhen, golün ofsayt olup olmadığını sorgulayan arkadaşına oldukça kendinden emin bir yanıt verdi. Hakem kontrolü sonrası golün geçerli sayılması ise Osimhen’in haklılığını ortaya koydu.

Son olarak akılalmaz bir gol attığını belirten Osimhen, bu anı uzun yıllar unutmayacağını söyledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: