Al Pacino’dan İtiraf: “50 Milyon Dolarım Vardı, Sonra Hiçbir Şeyim Kalmadı”

Al Pacino, muhasebecisinin yanlış yönlendirmeleri ve kontrolsüz harcamalar nedeniyle nasıl servetini kaybettiğini ve mali zorluklardan nasıl çıkış yolu bulduğunu anlattı.

Al Pacino, kariyerinin zirvesinde kazandığı milyonlarca doları nasıl kaybettiğini ve mali çöküşünü anlattı. Baba (The Godfather) serisinin efsanevi karakteri Michael Corleone olarak hafızalara kazınan Pacino, para yönetiminde kariyeri kadar başarılı olamadığını kabul etti. Ünlü oyuncu, yıllarca muhasebecisinin yanlış yönlendirmeleri ve kendi deneyimsizliği yüzünden servetini hızla kaybettiğini açıkladı.

Hataların Bedeli: “Hiç Yaşamadığım Bir Evin Peyzajını Yaptırıyordum”

Pacino, milyonlar kazandığı halde paranın nereye gittiğine dikkat etmediğini belirtti. CNBC Make It‘e verdiği röportajda, Sonny Boy isimli yeni anı kitabında bu süreci detaylandırdığını söyledi. Örneğin, hiç yaşamadığı bir evin peyzajına yılda 400 bin dolar harcadığını ve farkında olmadan 16 araba ve 23 cep telefonu aldığını itiraf etti. Bu tür kontrolsüz harcamalar, onu finansal olarak zora soktu.

Muhasebecisinin İhaneti: “Beni Parasız Bıraktı”

Pacino, bu mali sıkıntıların sadece kendi hatalarından kaynaklanmadığını, aynı zamanda muhasebecisinin yanlış yönlendirmelerinin de büyük rol oynadığını vurguladı. Bir noktada, 50 milyon dolarlık bir servete sahipken aniden her şeyini kaybettiğini fark etti.

Zor Zamanlar ve Çıkış Yolu

Mali çöküşün ardından Pacino, artık sadece sanatsal değeri yüksek rolleri tercih etmek yerine, para kazanabileceği her türlü teklifi kabul etmek zorunda kaldığını anlattı. Bu dönemde, eleştirmenler tarafından pek de iyi karşılanmayan Jack and Jill gibi filmlerde yer aldı. “Paramı kaybettikten sonra yaptığım ilk film Jack and Jill’di. Dürüst olmak gerekirse, bunu sadece para için yaptım” diyen Pacino, bazı kötü projelere sırf finansal sebeplerle katıldığını itiraf etti.

Ancak Pacino, kariyerindeki bu düşüşe rağmen her zaman kendini toparlayabileceğine inandığını ve umutsuzluğa kapılmadığını belirtti. Çıkış yolu olarak, zaten sevdiği bir işi, yani seminerler düzenlemeyi keşfetti. Üniversitelerde öğrencilerle buluşarak kariyeri ve sevdiği kitaplar hakkında konuşmaya başladı. Bu seminerler zamanla halka açık etkinliklere dönüştü ve Pacino’ya finansal anlamda yeniden ayakları üzerinde durma fırsatı sundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: