Eleştirmenler Gladyatör 2’yi Övdü: “Destansı ve Çılgın Bir Film!”

Ridley Scott imzalı Gladyatör 2 için ilk tepkiler olumlu. Eleştirmenler filmi "destansı" olarak nitelendirirken, oyuncu kadrosu ve aksiyon sahneleri büyük övgü aldı.

Ridley Scott imzasıyla beyazperdeye dönmeye hazırlanan Gladyatör 2 için geri sayım başladı. 2000 yılında beş dalda Oscar kazanan Gladyatör‘ün devam filmi, eleştirmenlerden ilk yorumlarını aldı. Başrollerinde Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington ve Joseph Quinn gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, şimdiden “destansı” olarak nitelendiriliyor.

İlk Tepkiler: Aksiyon ve Performanslar Büyülüyor

Film 15 Kasım’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken, eleştirmenlerden gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. OffScreenCentral‘dan Jillian Chilingerian, Denzel Washington‘ın performansına dikkat çekerek, “Denzel Washington’ın adını hemen ‘Gladiator 2’ için En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ına kazımaya başlayın” ifadelerini kullandı.

Scott Mantz, filmi “destansı bir devam filmi” olarak tanımlarken, Simon Thompson ise “Gladyatör II, destansı aksiyon sahneleri ve nefis ihanet sahneleriyle en zengin şöleni sunuyor” dedi. L.A. Times‘tan Matt Brennan, filmin “tamamen çılgın bir şey” olduğunu belirtti.

Gladyatör 2’nin Konusu

Film, Commodus sonrası dönemde imparatorluğun Severus hanedanına geçişini ve Lucilla‘nın oğlu Lucius‘un hikayesini anlatıyor. Başrol oyuncusu Paul Mescal, Lucius’un yetişkin versiyonunu canlandırıyor. Joseph Quinn ise İmparator Geta‘yı, Pedro Pascal ise Marcus Acacius adındaki bir generali canlandırıyor. Denzel Washington, Macrinus karakteriyle filmde yer alıyor.

Ridley Scott’tan Gladyatör 3 Sinyali

Ridley Scott, Gladyatör 3 için de çalışmaların başladığını açıkladı. Scott, “Elimde şimdiden 8 sayfa var, çok iyi bir başlangıç yapıldı. Eğer bir Gladyatör 3 olursa, arenaya geri dönmeyeceksiniz ama bu filmde arenaya geri dönmek zorundaydım” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: