Vural Çelik’in Emekli Maaşı Üzerine Yaptığı Yeniden Gündem Oldu: “Benim Ölü Sayılmam Lazım”

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Vural Çelik'in, emekli maaşı üzerine yaptığı ekonomi yorumu yeniden gündemde.

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Vural Çelik, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Uzun süredir kalp rahatsızlığıyla mücadele eden Çelik’in vefatı, sanat dünyasında derin bir üzüntüye neden olmuştu.

Vural Çelik’in Emekli Maaşı Üzerine Yaptığı Yorum Yeniden Gündemde

Vural Çelik’in ölümüyle birlikte geçmiş dönemlerde çektiği videolar da yeniden gündeme geldi. Özellikle bir videoda Çelik’in emekli maaşı üzerine yaptığı esprili yorum, sosyal medyada tekrar paylaşılmaya başlandı. Videoda, açlık sınırının 19 bin lira olduğunu söyleyen bir kişiye, “Buna göre benim ölü sayılmam lazım. Emekliyim ve 12 bin 500 lira maaş alıyorum. Hatta beni nüfustan bile düşmeleri lazım” diyerek mizahi bir dille yaşadığı ekonomik sıkıntıları anlatmıştı.

Kalp Rahatsızlığıyla Mücadele Ediyordu

Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan Vural Çelik, sağlık sorunlarına rağmen yaşam enerjisiyle tanınan bir isimdi.

Vural Çelik, oyunculuğuyla geniş kitlelere ulaşmış ve özellikle Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. Kariyeri boyunca sinema, televizyon ve tiyatro sahnesinde birçok başarılı projeye imza atan Çelik, Türk izleyicisinin hafızasında önemli bir yer edindi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: