Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Bebeklerine Kavuşmak İçin Gün Sayıyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya'da evlendikten sonra bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Pınar Deniz, son verdiği pozla hamileliğini doğrulamıştı.

Uzun süredir birlikte olan oyuncu çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda İtalya’nın Roma kentinde evlenerek mutluluklarını taçlandırmıştı. Şimdi ise çift, bebeklerine kavuşmak için heyecanla gün sayıyor. Bir süredir hamile olduğu iddialarıyla gündemde olan Pınar Deniz, son verdiği pozla bu iddiaları doğrulamış oldu.

“Hayallerimiz Bir Bir Gerçek Oluyor”

Muhabirlerin, “Mutluluğun bebekle taçlanması… Anne baba oluyorsunuz” sözlerine, Pınar Deniz “Biz çok mutluyuz. Hayallerimiz bir bir gerçek oluyor” yanıtını vererek heyecanını dile getirdi. Pınar Deniz, Paris Moda Haftası‘nda ünlü isimlerle birlikte defilede yürüyerek dikkat çekerken, karnını tutarak verdiği pozla hamileliğini resmen duyurdu.

Kaan Yıldırım’dan Sosyal Medya Paylaşımı

Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından eşi Pınar Deniz ile birlikte çekilmiş yeni bir kareyi paylaştı. Çiftin bebek beklediklerine dair bu paylaşımlarına takipçilerinden büyük beğeni yağdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: