Birce Akalay “Aşk” Dizisiyle Disney Plus’a Geri Dönebilir

Disney Plus'ın yeni dizisi "Aşk" için Birce Akalay’a teklif götürüldü. Anne-kızın aynı adama aşık olduğu dizide Akalay, Aylin karakteriyle yer alabilir.

Ay Yapım, uzun süredir masasında olan “Aşk” dizisini Disney Plus için 8 bölümlük bir dizi olarak hazırlamaya başladı. Aynı adama aşık bir anne ve kızın öyküsünü anlatacak olan dizi için Birce Akalay‘a teklif götürüldü. Daha önce Kuş Uçuşu ve Bir Derdim Var projelerinde yönetmen Burak Müjdeci ile çalışan Akalay, eğer teklifi kabul ederse Müjdeci ile bir kez daha aynı projede yer alacak.

Disney Plus’ın İddialı Geri Dönüşü

Şubat ayında yerli pazara güçlü bir dönüş yapmayı planlayan Disney Plus, Burak Deniz ve Öykü Karayel‘li “Umami – Kaynama Noktası”, Ezgi Mola‘lı “Belki Bir Gün Bir Yerde”, İbrahim Büyükak‘lı “Kalender Pide” gibi projelerle birlikte Ay Yapım‘ın “Aşk” dizisini de portföyüne ekledi.

Aylin’in Hikayesi

Banu Kiremitçi Bozkurt‘un kaleme aldığı dizide, varlıklı bir hayat süren Aylin‘in, ilk evliliğinden olan kızı Şirin ile aynı adama aşık olması sonucu yaşanan olaylar ele alınacak. Aylin karakteri için Birce Akalay ile görüşmeler sürüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: