Vural Çelik’in Sözleri Gündemde: “3 Günlük Dünya, Hataları Geçmişte Bırakmalıyız”

Avrupa Yakası ve Seksenler dizilerinin sevilen oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Vefatından önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Avrupa Yakası ve Seksenler dizilerinde sevilen karakterlere hayat veren oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya üzerinden duyurdu. Güven, “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Çelik’in vefatı, sanat camiasında derin üzüntü yarattı.

Sözleri Yeniden Gündem Oldu

2014 yılında kalp krizi geçirdiği öğrenilen Vural Çelik’in, geçen yıl verdiği bir röportajdaki sözleri, vefatının ardından tekrar gündeme geldi.

“Hataları Geçmişte Bırakıp Önümüze Bakmak Lazım”

Muhabirin Gülse Birsel ile yeniden bir projede yer alıp almayacağına dair sorusuna Vural Çelik, “Tabii ki olabilir. 3 günlük dünya arkadaşlar. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Ama önemli olan o hataları unutup, o kötü duyguları, o anki duyguları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım,” şeklinde yanıt vermişti. Bu açıklamaları, vefatının ardından duygusal bir şekilde hatırlandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: