Kimse Beğenmemişti: Salem’s Lot, DC ve Marvel Yapımlarını Geride Bıraktı!

Salem's Lot, ABD’de 3-9 Ekim haftasında en çok izlenen ikinci yapım oldu. Stephen King uyarlaması, DC ve Marvel yapımlarını geride bırakarak dikkat çekti.

Salem’s Lot, ABD’de 3-9 Ekim haftasında en çok izlenen ikinci yapım olarak büyük ilgi çekti. Stephen King’in klasik romanından uyarlanan korku filmi, yüksek bütçeli DC ve Marvel yapımlarını geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Korku Filmi Büyük Yapımları Geride Bıraktı

ReelGood‘a göre, Salem’s Lot, Netflix‘in romantik komedi dizisi Nobody Wants This‘in ardından ikinci sırada yer aldı. Film, Yalnız Kurtlar, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve İçinde Kim Var? gibi iddialı yapımları geçmeyi başardı.

Marvel ve DC’ye Karşı Büyük Başarı

Salem’s Lot, Disney+’ın Marvel dizisi Agatha All Along ve HBO‘nun uzun süredir beklenen The Penguin dizisini de geride bıraktı. Özellikle The Penguin‘in yüksek IMDb puanına rağmen Salem’s Lot’un öne çıkması şaşırtıcı olarak değerlendiriliyor.

Eleştirmenler ve İzleyiciler Memnun Değil

Her ne kadar izlenme listelerinde başarılı olsa da, Rotten Tomatoes‘da Salem’s Lot eleştirmenlerden 100 üzerinden sadece 45 puan, izleyicilerden ise 40 puan alabildi. İzlenme başarısına rağmen, film eleştirmenler ve izleyiciler arasında pek de beğeni kazanamadı.

Üçüncü Uyarlama

Bu, Stephen King’in 1975 tarihli romanının üçüncü uyarlaması. Film, 1979 ve 2004’teki mini dizilerden sonra 2024 yılında üçüncü kez izleyici karşısına çıktı. Salem’s Lot, ABD’de Max platformunda izlenebiliyor, ancak Türkiye’de henüz gösterime girmedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: