The Day of the Jackal’da Parlayan Eddie Redmayne: Yeni 007 mi?

Eddie Redmayne'in The Day of the Jackal fragmanındaki performansı, hayranlarını heyecanlandırdı. Hayranlar, Britanyalı aktörün yeni James Bond olabileceğini düşünüyor.

Eddie Redmayne’in yeni Peacock dizisi The Day of the Jackal‘daki performansı ve fit görüntüsü, hayranları tarafından onun bir sonraki James Bond olabileceği yönündeki söylentileri alevlendirdi. Frederick Forsyth‘in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin fragmanında, Redmayne’in canlandırdığı suikastçının aksiyon dolu sahneleri dikkat çekti.

Redmayne’in Dönüşümü Hayranları Etkiledi

Fragmanda Redmayne’in, acımasız bir suikastçıyı canlandırdığı sahneler, hayranların büyük ilgisini çekti. Fonda Radiohead‘in Everything In Its Right Place şarkısı eşliğinde, Lashana Lynch tarafından oynanan istihbarat subayı Bianca’nın, Redmayne’in karakterini tarif ederken, “Onu tekrar öldürecek olağanüstü bir suikastçı” sözleri dikkat çekti. Bu sahneler, hayranların onun bir sonraki 007 olabileceği yönünde yorumlar yapmasına neden oldu.

Fragman Yorumları: “Yeni Bond’u Buldunuz!”

YouTube’da fragmanı izleyen hayranlar, Redmayne’in performansına ve fiziksel dönüşümüne övgüler yağdırdı. Bir izleyici, “Şimdiye kadar Eddie Redmayne’i Bond için hiç düşünmemiştim” derken, bir başkası, “Bu fragman onun bir sonraki James Bond olabileceğini gösteriyor” yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı ise “Aramayı bırakın… Eddie’den mükemmel bir James Bond olur!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Dizinin Kadrosu ve Aksiyon Dolu Sahneler

Dizide Redmayne ve Lynch‘e, La Casa de Papel dizisinden tanınan Úrsula Corberó, Charles Dance, Richard Dormer, Chukwudi Iwuji, Lia Williams ve Khalid Abdalla gibi önemli oyuncular eşlik ediyor. Redmayne’in rol aldığı bu aksiyon dolu yapım, onun kariyerinde yeni bir sayfa açarken, hayranları da onun aksiyon filmlerinde daha fazla rol almasını bekliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: