Turkcell’den Milletvekillerine Ucuz Tarife: Sosyal Medyada Tepki Yağmuru

Turkcell’in milletvekillerine sunduğu özel kampanya, fiyat farkı nedeniyle vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada binlerce eleştiri mesajı paylaşıldı.

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, milletvekillerine özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya vatandaşların büyük tepkisini çekti. 50 GB internet ve her yöne 3 bin dakika sunulan bu kampanyada, milletvekillerine sunulan tarife fiyatlarının, vatandaşlara sunulan aynı hakları içeren tarifeden çok daha düşük olması sosyal medyada eleştirilerin odak noktası oldu.

Vatandaşlar Tepki Gösterdi: “Bu Kadar Fark Olur Mu?”

Vatandaşlar için sunulan “Platinum+ 50 GB” paketinin aylık fiyatı 1.200 TL iken, milletvekilleri için hazırlanan aynı özelliklere sahip paket 286,41 TL gibi düşük bir fiyatla sunuluyor. Bu büyük fiyat farkı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, Turkcell’i etiketleyerek binlerce tweet atarak, “Madem bu fiyatlara inebiliyorsunuz, neden vatandaşa fahiş fiyatla hizmet veriyorsunuz?” gibi sorular yöneltti.

Sosyal Medyada Tepki Çığ Gibi Büyüdü

Birçok kullanıcı, milletvekillerine yönelik bu kampanyayı eleştirirken, “Milletvekilleri halkı temsil ediyorsa, neden daha ayrıcalıklı fiyatlar sunuluyor?” sorularıyla kampanyaya tepki gösterdi. Konuyla ilgili binlerce tweet atan vatandaşlar, Turkcell’in fiyat politikasını sorguladı ve duruma ilişkin adil bir çözüm beklediklerini belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: