Liam Payne’in Arjantin’deki Ölümü Müzik Dünyasını Yasa Boğdu

Liam Payne, Buenos Aires’te trajik bir şekilde hayatını kaybetti. One Direction yıldızının ölümüne dair soruşturma başlatıldı.

One Direction grubuyla ün kazanan Liam Payne‘in trajik ölümü, hayranlarını yasa boğdu. 31 yaşındaki İngiliz şarkıcı, Arjantin‘in başkenti Buenos Aires’te, kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Palermo semtindeki otelin avlusunda Payne‘in cansız bedeni bulundu.

Arjantin polisi, olayı doğrulayarak soruşturma başlattı. Liam Payne, eski grup arkadaşı Niall Horan’ın turnesi kapsamında Buenos Aires’te bulunuyordu.

Son Paylaşımı: Eve Dönmeyi Dört Gözle Bekliyordu

Payne, seyahati sırasında Snapchat hesabında paylaşım yaparak, Arjantin’deki gününü “harika” olarak nitelendirmişti. At binmekten keyif aldığını ve köpeğini görmek için eve dönmeyi dört gözle beklediğini söylemişti.

Dünya Çapında Üne Kavuşmuştu

Liam Payne, One Direction’ın bir parçası olarak tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Grup, 2010 yılında katıldıkları X Factor yarışmasının İngiltere versiyonunda üçüncü olarak müzik dünyasına adım atmıştı. One Direction’ın 2016 yılında dağılmasının ardından Payne, kariyerine solo olarak devam etmişti.

Özel Hayatı Gündemden Düşmedi

Liam Payne, 2017 yılında şarkıcı Cheryl Cole ile bir ilişkiye başlamış ve çiftin Bear adında bir oğulları olmuştu. 2018 yılında ayrılan çiftin ardından Payne‘in ismi model Naomi Campbell ile anılmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: