Sean Combs Davasında Yeni Adım: Diddy, Davacıların İsimlerini Talep Ediyor

Sean Combs, kendisine dava açan davacıların isimlerinin açıklanmasını talep etti. Diddy'ye yöneltilen suçlamalar arasında cinsel saldırı ve zorla çalıştırma gibi ağır suçlar yer alıyor.

ABD’li ünlü yapımcı ve rapçi Sean Combs, diğer adıyla Diddy, kendisine yönelik cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin davada yeni bir adım attı. Combs’un avukatları, Manhattan’daki federal mahkemeye başvurarak, davacıların kimliklerinin tespit edilip açıklanmasını talep etti. Combs’un avukatları, müvekkillerinin şöhreti nedeniyle yanlış iddiaların hedefi olduğunu ve bu durumun adil bir yargılama sürecini engelleyebileceğini savundu.

120 Kişilik Suçlama ve Yeni Davalar

Combs’a yönelik suçlamalar, 1995-2021 yılları arasında işlendiği iddia edilen cinsel saldırılarla ilgili. Ünlü rapçi hakkında açılan davalarda toplamda 120 kişi suçlamada bulundu. Bu kişilerin yarısının kadın, yarısının erkek olduğu belirtildi. Avukat Tony Buzbee, temsil ettiği mağdurların Combs’a karşı dava açacaklarını açıkladı. Ayrıca, davalarda 16 yaşında bir çocuğun da mağdurlar arasında yer aldığı iddia edildi.

Diddy’nin Karıştığı Diğer Suçlamalar

Combs hakkında cinsel saldırı dışında başka ciddi suçlamalar da bulunuyor. Bu suçlar arasında seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme yer alıyor. 16 Eylül’de gözaltına alınan Combs, hakkında hazırlanan iddianamede yer alan tüm suçlamaları reddetmişti.

Mahkemede, Combs’un Freak Offs adını verdiği, günler süren partilerde insanları zorla cinsel ilişkiye girmeye zorladığı ve mağdurları baskı altında tuttuğu iddia edilmişti. Combs’un evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddelerin bulunduğu ve tanıklara sessiz kalmaları için rüşvet teklif ettiği de öne sürüldü.

Mahkeme Süreci ve Potansiyel Cezalar

Sean Combs, Manhattan’da çıkarıldığı mahkemede tüm suçlamaları reddetti. Suçlu bulunması halinde ünlü rapçi, en az 15 yıl, en fazla da ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir. Davaların 5 Mayıs 2025 tarihinde görülmeye başlanması bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: