Oscar İçin Bomba İddia: Ryan Reynolds ve Hugh Jackman Sunucu Olabilir

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’a Oscar sunuculuğu teklifi götürüldü. İkili, Deadpool ve Wolverine başarısının ardından Oscar sahnesine çıkabilir.

2024 yazında sinemalara damga vuran Deadpool ve Wolverine filminin başrol oyuncuları Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, gelecek yıl yapılacak Oscar Ödülleri‘ni sunmak için gündemde. İddialara göre, iki ünlü isme sunuculuk teklifi yapıldı ve bu ikilinin sahneye çıkma ihtimali sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Gişe Rekoru Kıran Deadpool ve Wolverine

26 Temmuz’da vizyona giren Deadpool ve Wolverine filmi, dünya çapında 1 milyar 86 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek, tüm zamanların en çok kazanan 18 yaş üstü filmler listesinin zirvesine yerleşti. Film, 2019 yapımı Joker‘in rekorunu geride bıraktı ve 2024’te 1 milyar dolar hasılata ulaşan ikinci yapım oldu.

Oscar Ödülleri İçin İsimler Belirleniyor

2025 yılında yapılacak 97. Oscar Ödülleri için sunuculuk koltuğu henüz kesinleşmedi. Deadline‘ın haberine göre, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman bu rol için en güçlü adaylar arasında yer alıyor. Jackman, 2019 yılında Oscar’ı sunmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Diğer adaylar arasında ise Will Ferrell, Amy Poehler ve Dwayne Johnson gibi isimler bulunuyor.

Daha önce 4 kez Oscar törenini sunan Jimmy Kimmel’ın bu yıl görev almayacağını açıklamasıyla birlikte, yeni bir sunucu arayışı başladı. Ayrıca, John Mulaney‘in sunuculuk teklifini reddettiği ve Chris Rock‘a da teklif götürüldüğü ancak kabul etmeyeceği yönünde söylentiler mevcut.

2025 Oscar Ödülleri’nde Büyük Yarış

Tören, 2 Mart 2025 tarihinde düzenlenecek ve bu yılın en iyi filmleri arasında kıyasıya bir yarış olacak. Aynı zamanda, Türkiye’nin Oscar adayı olarak Zeki Demirkubuz‘un “Hayat” filmi seçildi.

Sinemaseverler, Reynolds ve Jackman’ın sunuculuk yapacağı Oscar töreninin eğlenceli ve unutulmaz olacağına dair büyük beklentiler içinde.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: