Halis Ağa Geri Geliyor: Çetin Tekindor Yalı Çapkını’nda!

Çetin Tekindor, Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonuna geri dönüyor. 79 yaşındaki oyuncu, doktor kontrolü sonrası ekibe katılacak. Dizi, Seyran ve Ferit’in büyük buluşmasına doğru ilerliyor.

OGM Pictures tarafından Star TV için çekilen Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu büyük değişikliklerle başladı. Dizinin hayranları, özellikle başrol karakterleri Seyran (Afra Saraçoğlu) ve Ferit‘in (Mert Ramazan Demir) ayrılığıyla şok yaşarken, bir diğer önemli eksiklik ise Halis Ağa karakterine hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor‘un ekranda olmamasıydı. Ancak, son gelen haberlere göre 79 yaşındaki değerli oyuncu, doktor kontrolü altında bu sezona biraz geç başlayarak dizideki yerine geri dönecek.

Tekindor’un Geri Dönüşü

Ünlü oyuncu Çetin Tekindor, doktorunun tavsiyesi doğrultusunda bu sezona geç katılma kararı almıştı. Fakat, Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyiciler Halis Ağa karakterini yeniden görme şansını yakalayacak. Yalı Çapkını‘nın bu sezonki en büyük eksiklerinden biri olan Tekindor’un dönüşü, diziye büyük bir heyecan katacak gibi görünüyor.

Dizide Yeni Ayrılıklar

Öte yandan, dizinin kadrosuna bu sezon katılan bazı oyuncuların önümüzdeki günlerde projeye veda edeceği de konuşuluyor. Yalı‘da yaşanacak bu ayrılıklara rağmen, dizinin senaryosu karakterlerin ilk günlerdeki hallerine geri dönerek daha büyük bir dramatik buluşma hazırlığında. Özellikle Seyran ve Ferit‘in büyük buluşmasının yakında gerçekleşeceği, kulislerde dile getirilen iddialardan biri.

Bu gelişmelerle birlikte, Yalı Çapkını dizisi yılbaşına kadar devam edecek ve izleyiciler heyecan dolu anlar yaşamaya devam edecek gibi görünüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: