Meteoroloji Uyardı: Perşembe Günü Kar Yağışı Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre Perşembe günü soğuk hava dalgasıyla birlikte kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü‘nün son hava durumu raporuna göre, bugün İstanbul dahil birçok ilde sabah ve akşam saatlerinde sis ve pus bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtilirken, Perşembe günü soğuk hava dalgasıyla birlikte kar yağışının da etkili olacağı tahmin ediliyor.

Ülke Genelinde Yağışlar ve Sis Etkili Olacak

Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Hatay ve Bingöl çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Sabah ve akşam saatlerinde iç ve batı bölgelerde sis ve pus oluşması öngörülüyor.

Perşembe Kar Geliyor!

Perşembe gününden itibaren soğuk hava dalgası ile birlikte ülke genelinde sıcaklıkların ciddi şekilde düşmesi bekleniyor. Özellikle Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Bolu, Kastamonu, Sinop ve Samsun gibi bölgelerde kuvvetli yağışlar öngörülüyor. Yaylalarda ise kar yağışı görülmesi muhtemel.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: