Fenerbahçe, Galatasaray’ın Teklifine Yanıt Verdi: “Kabul Ediyoruz!”

Fenerbahçe, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun hakem hatalarıyla ilgili tartışmalı pozisyonların değerlendirilmesi teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu‘nun “tartışmalı pozisyonların değerlendirilmesi” yönündeki teklifine resmi web sitesinden yanıt verdi. Fenerbahçe, Hatipoğlu’nun tüm pozisyonların değerlendirilmesi teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Fenerbahçe’den Resmi Açıklama

Fenerbahçe’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Sn. Hatipoğlu’nun ‘Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış ya da kaybetmiş, ortaya çıksın’ teklifini kabul ediyoruz. İvedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız. Bu teklifi hayata geçirmek için diyalog ve görüşme adımlarını atmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.”

Fenerbahçe, bu değerlendirmelerin Türk futbolunun en büyük skandallarını ve hakem hatalarını açıklığa kavuşturacağına inandıklarını vurguladı.

İbrahim Hatipoğlu Ne Demişti?

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, pazartesi günü katıldığı bir programda şu ifadeleri kullanmıştı:
“Son 2 sezondur hakemlerle Galatasaray arasında yaşananlar çok tartışıldı. Her kulüp kendi hakkının yendiğini düşünüyor. Tüm tartışmalı pozisyonlar değerlendirilsin ve hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazandı, ortaya çıksın.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: