Futbolun Efsanesi Messi, Kenan Yıldız’ı Seçti

Lionel Messi, yeni 'F50 Stellar Triumph' ayakkabısını giyecek 10 genç yeteneği açıkladı. Türkiye'den Kenan Yıldız, bu özel seçime dahil oldu.

Lionel Messi, yeni ayakkabı koleksiyonu ‘F50 Stellar Triumph’ için seçtiği 10 genç yeteneği açıkladı. Bu isimler arasında Türkiye Milli Takımı‘nın genç yıldızı Kenan Yıldız da yer alıyor. Inter Miami‘de futbol hayatına devam eden Messi, bu genç yeteneklere büyük bir fırsat sundu.

Messi’den Genç Yeteneklere Özel Seçim

Messi, yeni ayakkabısı hakkında yaptığı açıklamada, “Futbol benim tutkum ve ayakkabı koleksiyonumu geliştirmek hayalimdi. Bu genç yeteneklerin sahada benim kramponlarımı giymesi beni çok mutlu ediyor” dedi. Seçtiği isimler arasında Türkiye’nin gelecek vadeden oyuncularından Kenan Yıldız‘ın yer alması ise büyük bir heyecan yarattı.

Genç Yıldızlar Arasında Kenan Yıldız

Bu özel seçimin diğer isimleri arasında Lamine Yamal, Claudio Echeverry, Jaedyn Shaw, Antonio Nusa, Joel Ndala, Linda Caicedo, Vicky Lopez, Cavan Sullivan, Assan Ouedraogo ve Eliesse Ben Seghir bulunuyor. Juventus forması giyen ve Türkiye Milli Takımı’nda dikkat çeken performansıyla tanınan Kenan Yıldız, Messi’nin seçimiyle büyük bir fırsat elde etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: