Aldatılma Şüphesi: Elon Musk Amber Heard’ü Kızılötesi Kameralarla İzletti

Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard’ü aldatma şüphesiyle kızılötesi kamera ve drone ile takip ettirdi. Ünlü milyarderin bu yasa dışı hamlesi büyük yankı uyandırdı.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard’ü casuslarla takip ettirdiği iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü milyarderin, ilişkisi sırasında Amber Heard’ün sadakatinden şüphelenerek teknolojiyi özel hayatında yasa dışı kullanması büyük tepki topladı.

Aldatma Şüphesiyle Dedektif Tuttu

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Elon Musk, 2017 yılında aşk yaşadığı ABD’li oyuncu Amber Heard’ün Avustralya’da bir futbolcuyla birlikte olduğu dedikodularının yayılması üzerine harekete geçti. O dönem Aquaman filminin çekimleri nedeniyle Avustralya’da bulunan Heard’ün evine ünlü bir futbolcunun geceleri geldiği ve sabahları ayrıldığı iddia edilmişti. Bu iddialar Musk’ın radarına takılınca, milyarder sevgilisini profesyonel dedektiflere takip ettirdi.

Kızılötesi Kamera ve Drone ile Takip

İddiaya göre, Elon Musk, Amber Heard’ün her hareketini izlemek için 100 bin Avustralya doları (yaklaşık 2.3 milyon TL) ödeyerek, Avustralya’da dedektiflik hizmeti veren ünlü bir firmayı tuttu. Dedektifler, kızılötesi kameralar ve drone kullanarak Amber Heard’ü adeta paparazziler gibi izlemeye başladı. Heard’ün evine gelen futbolcu hakkında Musk’a ne tür bilgiler verildiği ise henüz sır olarak kalıyor. Ancak çiftin bir yıllık ilişkisi 2018 yılında sona erdi.

Musk’ın Diğer Takip İddiaları

Bu olay Elon Musk’ın ilk kez birini takip ettirmesiyle gündeme gelmedi. Tayland’da 2018 yılında bir mağarada mahsur kalan 12 çocuğun kurtarılmasına yardım eden mağara araştırmacısı Vernon Unsworth, Musk’la yaşadığı tartışma sonrası kendisinin de dedektifler tarafından takip ettirildiğini iddia etmişti. Unsworth, Musk’ın kendisine özür borcu olduğunu söyleyerek bu takibi mahkemeye taşımıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: