Maserati’nin Kuruluş Hikayesi Film Oluyor: Anthony Hopkins Başrolde

Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins, Maserati markasının kuruluş hikayesini anlatan "Maserati: The Brothers" filminde başrolde yer alacak.

Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins, İtalyan lüks otomobil markası Maserati‘nin kuruluş hikayesini anlatan “Maserati: The Brothers” adlı biyografi filminde başrolde yer alacak. Yönetmen koltuğunda, daha önce “Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam” filmiyle tanınan Bobby Moresco oturuyor. Bu yeni yapım, Maserati ailesinin tutku dolu hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Maserati’nin Kuruluş Hikayesi

Film, Maserati markasının temellerini atan üç kardeşin, Ernesto Maserati liderliğinde Bologna’da bir garajda başlayan hikayesini konu alıyor. İtalyan otomotiv dünyasında bir dev haline gelen Maserati’nin amblemi olan üç dişli mızrak, Bologna’daki ünlü Neptün Çeşmesi‘nden ilham alınarak oluşturulmuştu. Film, Maserati ailesinin karşılaştığı zorluklar ve markanın nasıl dünya çapında bir efsane haline geldiğini detaylarıyla gözler önüne serecek.

Bobby Moresco ve Andrea Iervolino’dan Yeni Proje

“Maserati: The Brothers”, daha önce Lamborghini ve Ferrari biyografi filmleriyle dikkat çeken The Andrea Iervolino Company tarafından hayata geçiriliyor. Şirket, Adam Driver ve Penélope Cruz’un başrollerini paylaştığı Michael Mann’in “Ferrari” filminin de yapımcıları arasında yer alıyor. Maserati filmi, bu otomotiv efsanelerini anlatan serinin bir devamı niteliğinde.

Anthony Hopkins Başrolde

Usta oyuncu Anthony Hopkins, Maserati ailesinin efsanevi hikayesini anlatan bu projede başrolü üstlenecek. Hopkins, son olarak Roland Emmerich’in “Those About to Die” adlı gladyatör serisinde İmparator Vespasian‘ı canlandırmıştı. Hopkins’in hangi karakteri canlandıracağı henüz açıklanmazken, filmin çekimlerinin yakında Bologna‘da başlaması planlanıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: