Ankara’da Yol Verme Tartışması Kanlı Bitti: Kalbine Tornavida Sapladılar

Ankara’da yaşanan trafik kavgasında, kurye Sefa Çelik kalbine saplanan tornavidayla hayatını kaybetti. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 23 yaşındaki kurye Sefa Çelik, trafikte yol verme tartışması yüzünden çıkan kavga sırasında kalbine saplanan tornavidayla hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kavgada Kalbine Tornavida Saplandı

Bir firmada otomobille kuryelik yapan Sefa Çelik, trafikte yol verme nedeniyle bir grup şüpheliyle tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, kalabalık grup Çelik’in aracına zarar vermeye başladı. Aracına binip kapıları kilitleyen genç kurye, saldırganların ısrarıyla arabadan inmek zorunda kaldı. Yaşanan arbede sırasında, gruptan bir kişi Sefa Çelik’in kalbine tornavida sapladı.

Saldırıdan sonra saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Sefa Çelik yakındaki bir iş yerine sığındı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi burada yaptı ancak Sefa Çelik hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Olayla İlgili 6 Kişi Gözaltında

Polis, olayın ardından kaçan 6 şüpheliyi kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin, polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Sefa Çelik’in cenazesi memleketi Çorum’da toprağa verildi.

Olay sırasında ilk yardımda bulunan esnaf Erdal Kibar, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Mağazanın içinde yaralı olarak yatıyordu. Göğsündeki yarayı fark ettik ve ilk yardım yapmaya çalıştık. Sağlık ekipleri kısa sürede geldi, ama o sırada durumu çok kötüydü.”

Bu trajik olay, trafikte yaşanan gerginliklerin nasıl büyük bir felakete dönüşebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: