Guardiola, İngiltere Milli Takımı İddialarına Cevap Verdi: “Hayatta Her Şey Olabilir”

Pep Guardiola, İngiltere Milli Takımı'na geçeceği yönündeki iddiaları değerlendirdi: "Manchester City'deki kariyerim bitmedi, hayatta her şey olabilir."

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, İngiltere Milli Takımı’nın başına geçeceği yönündeki iddialara açıklık getirdi. EURO 2024 finalinde İspanya’ya mağlup olan İngiltere Milli Takımı’nda teknik direktör Gareth Southgate‘in istifasının ardından, Guardiola’nın ismi takımın yeni teknik direktörü olarak anılmaya başlanmıştı.

Guardiola: “Henüz Karar Vermedim”

Guardiola, İngiltere Milli Takımı’na dair söylentilere ilişkin, “Manchester City’deki kariyerimi henüz bitirmedim, hala düşünmem gerekiyor” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, kariyerine Manchester City’de devam edeceğinin sinyallerini verse de, kapıları tamamen kapatmadı.

“Hayatta Her Şey Olabilir”

Tecrübeli teknik adam, kesin bir karar vermediğini vurgulayarak, “Henüz hiçbir şeye karar vermedim. Hayatta her şey olabilir” diyerek olası değişikliklere açık kapı bıraktı. İngiltere’de geçici olarak U21 Teknik Direktörü Lee Carsley takımın başına getirilmiş olsa da, Guardiola’nın ismi gündemde kalmaya devam ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: