Osayi-Samuel Libya’da Mahsur Kaldı: “15 Saattir Havalimanındayım!”

Fenerbahçe'nin futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için Libya'da mahsur kaldı. Sağlık ve güvenlikten yoksun kalan futbolcu tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Libya‘da bir havalimanında mahsur kaldığını açıkladı. Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için Nijerya Milli Takımı ile Libya’ya giden Osayi-Samuel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 15 saattir sağlık ve güvenlik hizmetlerinden yoksun bir şekilde havalimanında beklediğini belirtti.

Osayi-Samuel’den Tepki: “Daha İyisini Yapabilirsiniz”

Osayi-Samuel, sosyal medya paylaşımında Afrika Futbol Konfederasyonu’nu (CAF) etiketleyerek, “Daha iyisini yapabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Oyuncu, yaşadığı zor durumu dile getirirken, Libya‘daki havaalanı koşullarına yönelik eleştirilerini de paylaştı.

Yanlış Havalimanına İndiler

BBC‘nin haberine göre, Nijerya Milli Takımı’nın uçağı, inmesi gereken havalimanı yerine Bingazi’deki Al Abraq Havalimanı‘na indirildi. Bu durum, futbolcuların uzun süre havaalanında mahsur kalmasına neden oldu. Nijerya Milli Takımı’nın bir diğer yıldızı Victor Boniface da durumu eleştirerek, “Neredeyse 13 saattir havalimanındayım. Yemek, internet ve uyuyacak yer yok” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: