Netflix Yine Acımadı: Rob Lowe’un Dizisi Unstable İki Sezon Sonra İptal Edildi

Rob Lowe ve oğlu John Owen Lowe'un başrollerini paylaştığı Unstable dizisi, iki sezonun ardından Netflix tarafından iptal edildi.

Netflix, sevilen projelerini acımasızca iptal etme geleneğini sürdürüyor ve bu kez Rob Lowe ve oğlu John Owen Lowe‘un başrollerini paylaştığı Unstable dizisinin fişini çekti. Dizi, iki sezonun ardından sona erdi.

Nielsen Listelerinde Yer Bulamadı

Komedinin ikinci sezonu, 1 Ağustos’ta yayına girdi ancak dizi, beklenen başarıyı elde edemedi. Nielsen‘in en çok izlenenler listesinde yer bulamayan Unstable, Netflix‘in izlenme listelerinde sadece 10. sırada kendine yer bulabildi. Bir haftada 1,4 milyon izleyiciye ulaşan dizi, bu rakamlarla beklentilerin gerisinde kaldı.

Unstable’ın Mart 2023’te yayımlanan ilk sezonu ise izlenme listelerinde iki kez kendine yer bulmayı başarmıştı. Dizi, Rotten Tomatoes’da 68/100 puan alarak ortalama bir izleyici kitlesine hitap etti.

Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Dizide Rob Lowe, bir biyoteknoloji şirketinin eksantrik başkanı olarak yer alırken, John Owen Lowe ise babasının kontrolsüz davranışlarını dizginlemek ve işi kurtarmak için şirkete katılan oğlu rolündeydi.

Netflix, dizinin konusunu şöyle özetliyor: “Adam, eksantrik bir biyoteknoloji dahisi. Oğluysa babasının gölgesinde yaşayan bir pragmatist. Aile şirketini kurtarmak için önce bazı sorunları halletmeleri gerekecek.”

Dizinin kadrosunda ayrıca Sian Clifford, Aaron Branch, Rachel Marsh, Emma Pilar Ferreira, Fred Armisen, Tom Allen, JT Parr, Lamorne Morris ve Iris Apatow gibi isimler yer aldı.

Rob Lowe’un Diğer Projeleri

Unstable’ın iptaliyle birlikte, Rob Lowe’un bir başka projesi olan 911: Lone Star da final yapmaya hazırlanıyor. Fox‘ta yayımlanan dizi, 5. ve son sezonuyla ekranlara veda edecek. Bu dizide Lowe, Teksas’ın Austin kentindeki ilk müdahale ekiplerinin hayatını konu alan bir hikayede rol alıyor.

60 yaşındaki aktör, aynı zamanda yarışma programı The Floor‘un sunuculuğunu üstleniyor. Francis Ford Coppola imzalı Sokaktakiler (The Outsiders), Behind the Candelabra ve St. Elmo’s Fire gibi yapımlarla tanınan Lowe, uzun yıllardır oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: