Ahmet Ümit’in Yeni Nevzat Serisi, Sally Rooney’nin Intermezzo’su ile Kapışıyor

Ahmet Ümit’in Yırtıcı Kuşlar Zamanı, Sally Rooney’nin Intermezzo’su ve Matt Haig’in Hayat İmkansız’ı ile Türkiye ve dünyada geçtiğimiz haftanın en çok satan kitaplarını keşfedin.

Amazon Türkiye, D&R, eganba, Hepsiburada, İdefix, Kitapyurdu, Remzi Kitabevi ve trendyol gibi platformlardan derlenen çok satan kitaplar listesinde yerli ve yabancı eserler dikkat çekiyor.

En Çok Satan Yerli Kitaplar

  1. Intermezzo – Sally Rooney (Can Yayınları) Sally Rooney’nin yeni eseri, edebiyat severlerin gözdesi olmaya devam ediyor.
  2. Yırtıcı Kuşlar Zamanı: Bir Başkomser Nevzat Kitabı – Ahmet Ümit (Yapı Kredi Yayınları) Ahmet Ümit, Başkomser Nevzat’ın yeni macerasıyla listede zirveye oturdu.
  3. Hayat İmkansız – Matt Haig (Domingo Yayınevi) Matt Haig’in yaşam üzerine düşünceleri Türk okurlar arasında büyük ilgi görüyor.
  4. Rezonans Kanunu – Pierre Franckh (Koridor Yayıncılık) Kişisel gelişim tutkunlarının favorisi olan bu kitap, pozitif düşüncenin gücünü anlatıyor.
  5. Nakano Eskici Dükkanı – Hiromi Kawakami (Domingo Yayınevi) Japon edebiyatından etkileyici bir hikaye sunan eser, Türkiye’de de yoğun ilgi görüyor.
  6. Holly – Stephen King (Altın Kitaplar) Korku ve gerilim ustası King, yine okuyucularını peşinden sürüklüyor.
  7. Aradığın Şey Kütüphanede Saklı – Michiko Aoyama (Domingo Yayınevi) Michiko Aoyama’nın bu eseri, kütüphane temalı hikayesiyle okuyucuların ilgisini çekiyor.
  8. Yaşamak – Yu Hua (Jaguar Kitap) Yaşamak, hayatın tüm zorluklarına rağmen umudu koruyan bir roman.
  9. Kalk Bi Dopamin Demle – Serkan Karaismailoğlu & M. Ali Karaismailoğlu (Ortapia Yayınları) Beyin ve mutluluk hormonu üzerine derin bir inceleme sunan bu eser, kişisel gelişim severlerin listesinde.
  10. Puslu Kıtalar Atlası – İhsan Oktay Anar (İletişim Yayınları) Edebiyat klasiği haline gelen bu eser, yeniden raflarda yer buldu.

The New York Times Çok Satanlar (11 Ekim-17 Ekim 2024)

Kurgu Edebiyat

  1. Counting Miracles – Nicholas Sparks (Random House) Romantik romanların ustası Nicholas Sparks, yeni kitabıyla büyük ses getiriyor.
  2. Intermezzo – Sally Rooney (Farrar, Straus and Giroux) Türkiye’de de liste başında olan bu eser, uluslararası arenada yankı uyandırıyor.
  3. Fourth Wing – Rebecca Yarros (Red Tower Books) Fantastik edebiyatın yeni yıldızı Yarros, okuyucuları büyüleyici bir dünyaya davet ediyor.

Kurgu Dışı

  1. The Small And The Mighty – Sharon McMahon (Thesis) Sharon McMahon, ilham veren başarı öyküleriyle okuyucuları etkiliyor.
  2. Truths – Vivek Ramaswamy (Threshold Editions) Siyaset ve ekonomi üzerine çarpıcı analizler sunan bu eser, dikkat çekiyor.
  3. Confronting The Presidents – Bill O’Reilly & Martin Dugard (St. Martin’s Press) ABD başkanlık tarihi üzerine yapılan bu detaylı çalışma, okuyuculardan büyük ilgi görüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: