RZA’nın Rihanna’ya Benzeyen Özelliği Ne? A$AP Rocky’den Esprili Açıklama: “Büyük Alnı”

A$AP Rocky, oğlu RZA’nın Rihanna’nın karakteristik özelliği olan "büyük alnını" aldığını açıkladı. Rocky, babalık sürecinde neler yaşadığını W Magazine'e anlattı.

Rapçi A$AP Rocky, oğlu RZA Athelston Mayers‘ın, annesi Rihanna‘dan aldığı fiziksel özelliği açıkladı. W Magazine ile yaptığı röportajda Rocky, RZA’nın annesinin karakteristik “büyük alnına” sahip olduğunu söyledi. Ünlü çift, oğullarının fiziksel özellikleri ve kişilikleri hakkında konuşurken, A$AP Rocky RZA’nın kendisine, ikinci oğulları Riot’un ise annesine benzediğini belirtti.

“Oğlumun Büyük Alnını Çok Seviyorum”

A$AP Rocky, oğlu RZA’nın daha içe kapanık olduğunu, bunun da kendisine benzediğini söylerken, Riot’un annesi gibi dışa dönük olduğunu dile getirdi. Ancak RZA’nın annesi Rihanna’yla paylaştığı en belirgin özellik, “büyük alnı”. Rocky bu konuda esprili bir şekilde, “Oğlumun büyük alnını çok seviyorum! Annesinde de çok sevmiştim” ifadelerini kullandı.

Bu benzerlik, ilk kez Rocky tarafından dile getirilmiyor. Rihanna da daha önce, Savage x Fenty etkinliğinde, RZA’nın alnının kendisine benzediğine dikkat çekmişti.

Rihanna ve A$AP Rocky’nin Aile Yaşamı

İki çocuk sahibi olan çift, ebeveyn olmanın getirdiği sürprizlerden bahsetti. Rihanna, partneri A$AP Rocky’nin babalık rolüne hızla adapte olduğunu ve çocuklarına olan bağlılığının ilişkilerini derinleştirdiğini ifade etti. Rocky, baba olmanın hayatını nasıl değiştirdiğini “Ben tam bir babayım” sözleriyle özetledi.

web sitesi uygulama / geliştirme: