Müge Anlı Karmaşık Aile İlişkisini Kızılcık Şerbeti’ne Benzetti: “Biri Buldu mu, Diğer Tüm Aile Evleniyor”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, karmaşık bir aile hikayesi izleyicileri şaşırttı. Müge Anlı ailenin hikayesini Kızılcık Şerbeti'ne benzetti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu kez karmaşık bir aile ilişkisinin perde arkasını araştırdı. 76 yaşındaki Şemsettin Emecen‘in kısa süre önce evlendikten sonra hayatını kaybetmesi, ailesinin durumu Müge Anlı’ya taşımasına neden oldu. Program sırasında aile bireylerinin aralarındaki ilişkileri açıklaması, hem Müge Anlı‘yı hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

Programda aile üyeleri, ilişkilerini açıklarken karmaşık bir ifadeye başvurdu: “Bu benim dünürüm, kızı bende. Onun hanımı, kız kardeşimin kızı. Kızını da ben oğluma aldım. Babasıyla da ben evlendim.” Bu karışık aile ilişkisi, Müge Anlı’nın ve izleyicilerin kafasını karıştırdı.

Müge Anlı, yaşanan bu karmaşık durumu değerlendirirken, “”Kızılcık Şerbeti gibi. Biri buldu mu, diğer bütün aile evleniyor ya!”  diyerek, popüler diziye esprili bir göndermede bulundu. Bu yorum, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı ve sosyal medyada hızla yayıldı. Müge Anlı’nın bu göndermesi, hem duruma olan şaşkınlığını gösterdi hem de dizinin sıkı bir takipçisi olduğunu ortaya koydu.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Müge Anlı‘nın programda yaptığı bu espri, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. İzleyiciler, Müge Anlı’nın diziye yaptığı bu göndermeyi Twitter ve Facebook gibi platformlarda paylaşarak eğlenceli yorumlar yaptı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: