Real Madrid’de Arda Güler Devrimi: Ancelotti’nin Planında Kilit İsim Olacak

Real Madrid'de ikinci sezonuna hazırlanan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yeni planlarıyla sahada farklı bir rol üstlenecek. Genç yıldız, özellikle duran top yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transferiyle büyük yankı uyandıran Arda Güler, İspanyol ekibindeki ikinci sezonuna daha farklı bir rol ile hazırlanıyor. İspanyol basını, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti‘nin genç yıldız için planlarını açıkladı.

Arda Güler’den Hızlı Bir Yükseliş

Geçtiğimiz sezon, yaz kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, son maçlarda forma giyme şansı bulmuş ve 12 maçta 6 golle etkileyici bir performans sergilemişti. EURO 2024‘te A Milli Takım ile başarılı bir turnuva geçiren Güler, İspanyol basınının en çok konuştuğu isimler arasında yer alıyor.

Ancelotti’nin Yeni Planı

AS gazetesinin haberine göre, Carlo Ancelotti, Arda Güler’in fiziksel gelişiminden oldukça etkilendi. Genç yıldızın, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çektiği ve özellikle El Clasico‘da üst düzey bir oyun sergilediği belirtildi.

Kaleye Yakın Bir Rol

Ancelotti, Arda Güler’i sağ kanatta değerlendirse de, genç oyuncunun ileri uçta daha fazla oynayabileceğini belirtti. Ancelotti, “Kaleye ne kadar yakın olursa, o kadar etkili olur. Arda Güler, dar alanda çok şey yapabiliyor ve kaleye yaklaştıkça özel yeteneğini daha iyi gösteriyor,” dedi.

Forma Rekabeti ve Duran Top Kozu

Arda Güler, Real Madrid’de Rodrygo ve Brahim Diaz ile kıyasıya bir forma rekabetine girecek. Ayrıca, Toni Kroos’un futbolu bırakmasının ardından duran top yeteneğiyle Arda Güler’in bu alanda takıma büyük katkı sağlayabileceği vurgulandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: