Korku Filmi Terrifier 3, İzleyicileri Fenalaştırarak 10 Rekor Kırdı

Terrifier 3, izleyicilerin fenalaşmasına neden olan sahneleriyle 10 rekor kırdı. Palyaço Art, yeni filmde tekrar izleyiciyle buluşacak!

Korku severlerin merakla beklediği Terrifier 3, sinemalarda gösterime girmeden önce 10 rekor kırarak dikkatleri üzerine çekti. Korku serisinin bu yeni halkası, izleyicilerin izlerken fenalaşmasına yol açan etkileyici sahneleriyle konuşuluyor.

Terrifier 3 ve İzleyici Tepkileri

Terrifier 3, ABD’de gösterime girmeden önce olumlu eleştiriler alarak Rotten Tomatoes’da 87 puan elde etti. Filmde baş karakter Palyaço Art‘ı canlandıran David Howard Thornton‘ın yanı sıra, Samantha Scaffidi, Chris Jericho, Margaret Anne Florence gibi oyuncular da bu yüksek puanı paylaşarak kariyerlerinin en iyi performansını sergilediler.

Dağıtımcı Signature Entertainment, 2 Ekim’de Birleşik Krallık’taki prömiyeri hakkında bilgi verirken, “11 kişi dışarı çıktı, bir kişi de kustu” şeklinde bir açıklama yaptı. Cineverse, film için 5 milyon dolardan az bir yatırım yaparken, bunun 1 milyon dolardan azı pazarlama için kullanıldı.

Filmin Başarıları ve Gösterim Planları

Terrifier 3, 250 bin dolarlık bir bütçeyle çekilmişti ve ABD’de gösterime girdiğinde yaklaşık 11 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Damien Leone’nin yazıp yönettiği film, Noel arifesinde huzur içinde uyuyan Miles County sakinlerine dehşeti yaşatmaya hazırlanan Palyaço Art’ı merkeze alıyor.

Gelecek Projeler

Damien Leone, yakın zamanda verdiği bir röportajda, “Yazdığım her şey karaktere sadık ve organik olmalı” diyerek çocukları filme dahil etme konusundaki çekincelerini dile getirdi. Terrifier 4‘ün de geleceğini belirten Leone, bu konuda detay vermekten kaçındı.

Slasher türündeki bu korku filmi, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırırken, sinema salonlarında gösterim için biletler şimdiden tükenmiş durumda. Terrifier 3 bu hafta sonu ABD’de 2 bin 300 salonda izleyiciyle buluşacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: