Netflix, ‘Nobody Wants This’ Dizisinin İkinci Sezon Onayını Verdi!

Netflix, 'Nobody Wants This' dizisinin ikinci sezon onayını verdi. Dizi, aşk, din ve ilişkilerin karmaşık dinamiklerini ele alıyor.

Netflix, zirvedeki dizisi Nobody Wants This‘in ikinci sezon onayını resmen duyurdu. Haber, perşembe günü (10 Ekim) yayın platformunun yan sitesi Tudum aracılığıyla, “Nobody Wants This İkinci Sezonuyla Geri Dönecek, Çünkü Bunu Siz İstediniz” başlıklı bir makaleyle açıklandı.

Yeni Sezonun Detayları

Yeni sezon haberi, belirgin farklılıklarına rağmen aşık olan haham ve agnostik seks podcast’i sunucusunu (Adam Brody ve Kristen Bell) konu alan romantik komedinin yayın platformunda gösterime girmesinden iki hafta sonra geldi. Dizinin yaratıcısı Erin Foster, Tudum’a verdiği röportajda, “Nobody Wants This, sonsuza dek kariyerimin doruk noktalarından biri olacak” dedi.

Foster, “İnanılmaz oyuncu kadrosunun, ekibin, yapımcı ve yöneticilerin hepsi bu yapımı bugünkü haline getirdi ve dizi artık dünyayla paylaşıldığı için seyircilerin tepkilerini görebilmek hayallerimin ötesine geçti” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Bu hikayeye devam edebileceğim için çok şanslıyım” diye ekledi.

Yapımcı ve Senaristlerle İşbirliği

Foster, “Girls” dizisinden tanıdığım Kenni Konner ve Bruce Eric Kaplan ile birlikte bu projeyi gerçekleştirmek oldukça heyecan verici. “En romantik ilişkilerin sağlıklı olanlar olduğu kabul edilsin!” diyerek ilişkilerin sağlıklı yönlerine de vurgu yaptı.

Nobody Wants This, Netflix’in haftalık En Çok İzlenen 10 listesine 10,3 milyon izlemeyle ilk kez iki numaradan girmişti. Daha sonra dizi, 15,9 milyon izlemeye ulaşarak 8 Ekim itibarıyla listenin zirvesine yerleşti.

İkinci Sezonda Ne Olacak?

Dizinin yeni bölümlerinin onaylandığı duyurulmadan önce IndieWire‘a konuşan Foster, olası bir ikinci sezonda nelere yoğunlaşmak istediğine dair ipucu vermişti. Birinci sezonda hikayenin yavaş ilerlediğini belirten Foster, “Eğer ikinci bir sezon olursa, bıraktığımız yerden devam etmemizi ve adım adım ilerlemeye devam etmek isterim. Fazla hızlı davranmamızı istemiyorum” dedi.

Foster, dizinin ucu açık finali hakkında konuşarak, Joanne’in din değiştirmeyi ciddi bir şekilde düşünmesini ancak bunu ilişkinin bu kadar başındayken yapmamasını istediğini açıkladı. “İnsanların diziyi sinir bozulmuş ya da öfkelenmiş şekilde bitirmesini istemiyorum” diyen Foster, dizinin izleyicilere gerçekçi ama tatmin edici bir son sunması gerektiğini vurguladı.

The Independent‘tan Katie Rosseinsky, “yıkıcılık düzeyinde tanıdık” ve “sesli güldürecek kadar komik” diye nitelediği diziye 4 yıldız vermişti.

Nobody Wants This‘in ilk sezonu Netflix’te izlenebilir.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: