Henry Cavill, Voltran’ın Canlı Aksiyon Filminde Yer Alacak

Henry Cavill, Amazon MGM Studios'un çekeceği Voltran filminde rol alacak. Çekimler bu sonbaharda Avustralya'da başlayacak!

Ünlü aktör Henry Cavill, Amazon MGM Studios’un çekeceği Voltran (Voltron) filminde yer alacağı duyuruldu. Daha önce Deadpool & Wolverine filmindeki küçük rolüyle dikkat çeken Cavill, filmdeki performansıyla hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Çekim Bilgileri ve Yönetmen

Canlı aksiyon filmine ilişkin çekimlerin bu sonbaharda Avustralya‘da yapılması planlanıyor. Filmin senaryosunu Ellen Shanman ile birlikte yazan Rawson Marshall Thurber, aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda da oturacak. 49 yaşındaki yönetmen, 2021’de Netflix’te vizyona giren ve Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot‘un başrollerini paylaştığı Red Notice filminin yanı sıra, 2018 yapımı Gökdelen (Skyscraper) ile de tanınıyor.

Voltran’ın Tarihçesi

Voltran’ın senaryosuna dair detaylar henüz açıklanmadı. Ancak, Japon animesine dayanan bu efsanevi çizgi dizi, 1980 ve 1990’lı yıllarda dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanmıştı. Türkiye’de de gösterilen dizi, beş pilotun kontrol ettikleri mekanik aslanları birleştirerek dev robot Voltran’ı oluşturması ile izleyicilerinin ilgisini çekmişti.

Netflix, 2016-2018 yılları arasında Voltron: Efsanevi Koruyucu (Voltron: Legendary Defender) adlı çizgi diziyi de üreterek toplamda 8 sezon halinde yayımlamıştı.

Henry Cavill’in Diğer Projeleri

Cavill, 2013’ten 2022’ye kadar bir dizi DC Comics filminde Superman rolünü üstlenmişti. Bu yıl vizyona giren Deadpool & Wolverine filminde Cavillrine karakterini canlandıran Cavill, bu filmdeki performansı ile dikkat çekti. Ayrıca, Matthew Vaughan‘un çektiği Argylle: Gizli Casus ve Guy Ritchie‘nin yönettiği Gayribeyefendi Savaş Dairesi (The Ministry of Ungentlemanly Warfare) gibi projelerde de yer aldı.

Gelecek projeleri arasında, John Wick serisiyle tanınan Chad Stahelski’nin yeniden yorumlayacağı Savaşçı (Highlander) ve Ritchie’nin In The Grey filmi bulunuyor. In The Grey filminde Jake Gyllenhaal ve Eiza Gonzalez gibi ünlü isimler de rol alacak. Ayrıca, Cavill, Amazon MGM Studios’un Warhammer 40,000 projesinde hem başrolü hem de yapımcılığı üstlenmeyi planlıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: