Netflix’in Kaos Kararı: Yeni Sezon Gelmeyecek, Charlie Covell Yıkıldı

Charlie Covell, Netflix dizisi Kaos’un iptal edilmesinin ardından büyük bir hayal kırıklığına uğradığını belirtti ve hayranlarına teşekkür etti.

Yayın platformu Netflix, Yunan mitolojisini modern çağ ile birleştiren ve ünlü aktör Jeff Goldblum’un Zeus’u canlandırdığı Kaos dizisini yalnızca bir sezonun ardından iptal ettiğini duyurdu. Bu haber, dizinin yaratıcısı Charlie Covell için büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Covell, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, iptal haberine duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Covell’in Açıklamaları

Covell, yapım şirketi Sister’ın Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda, “Tabii ki de daha fazla Kaos yapmayacağım için büyük bir hayal kırıklığına uğradım, ama bu haberin yaptıklarımıza gölge düşürmesini istemiyorum” ifadelerini kullandı. Diziye emek veren olağanüstü yetenekli oyuncu kadrosu ve ekip ile çalışma fırsatına sahip olduğu için şanslı olduğunu belirten Covell, Kaos ile son derece gurur duyduğunu vurguladı.

Dizinin başarısında büyük bir ekip çalışması gerektiğine dikkat çeken Covell, “Herkül kadar güç gerektiren bir ekip çalışmasıydı ve hepinizle çalışmak çok büyük bir ayrıcalıktı” şeklinde konuştu. Ayrıca, Covell, dizinin harika hayranlarına teşekkür ederek, “Sevginiz ve heyecanınız için çok teşekkürler” dedi.

Hayranlara Mesajı

Covell, hayranlarından gelen olumlu geri dönüşlerin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Bana yüreğimi ısıtan subreddit’ler gösterdiler. Diziye verdiğiniz olumlu tepkiler beni fazlasıyla mutlu etti, teşekkürler!” dedi. Kaos’un kim veya ne olduğu hakkında bir teorinin ipucu olduğunu da belirtti.

Covell, sözlerini “Artık umudum, insanların yine de diziyi keşfetmeye ve bunun keyfini çıkarmaya devam etmesi: Diziyi bulmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyan potansiyel hayranlar olduğunu tahmin ediyorum” diyerek sonlandırdı. Bu, dizinin hala izlenmesi gereken bir yapım olduğunu vurguladı.

Dizinin İçeriği ve Oyuncu Kadrosu

Ağustos ayında Netflix’te yayıma giren 8 bölümlük dram-komedi dizisi, bir kehanet etrafında dönen ve birbirleriyle ortak bağları olduğunu keşfeden üç kişinin hikayesini anlatırken, aynı zamanda yolsuz ve kibirli Yunan ve Roma mitolojisi tanrılarını da işliyor. Dizinin başrolünde yer alan Jeff Goldblum, Yunan tanrısı Zeus’u canlandırırken, Misia Butler, Aurora Perrineau, Janet McTeer, Killian Scott, Billie Piper ve David Thewlis gibi yetenekli isimler de dizide rol alıyor.

Eleştiriler ve Karşılaştırmalar

The Independent’tan Louis Chilton, Kaos’u Brodway’in Tony ödüllü müzikali Hadestown gibi diğer revizyonist Yunan hikayeleriyle karşılaştırarak, “Kaos’un geleneklerle oynama şeklini biraz dağınık ve kopuk” bulduğunu ifade etti. Chilton, üç yıldızlı değerlendirmesinde, “Kaos’un bazı kısımlarının çekici olduğunu inkar edemeyiz, temeli iyi olmayan hikayeler binlerce yıl dayanamaz” yazdı. Ancak, dizi bazı anlarda kendi hikaye örgüsünün altında ezildiğini belirtmekten de geri kalmadı.

Kaos, hala Netflix’te izlenebilir ve hayranları tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Covell, “Lütfen KAOS’u sevdiyseniz, hakkında konuşmaya devam edin” diyerek dizinin potansiyel izleyicilerine seslendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: