Serenay Sarıkaya’dan Leopar Kanepe Açıklaması: “Sanat Eseri Gibi”

Serenay Sarıkaya, evindeki leopar desenli koltuğun 600 bin TL olduğu iddialarına "Bu fiyatlar doğru değil" diyerek yanıt verdi. Evine dair merak edilen detaylar da açıklandı.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü AD (Architectural Digest) dergisine kapak oldu ve evinin kapılarını ilk kez açtı. Sarıkaya’nın lüks evindeki devasa leopar desenli koltuğunun 600 bin TL olduğu iddiaları üzerine açıklama yaptı.

“O Fiyatlar Gerçeği Yansıtmıyor”

Evine dair yapılan yorumlara kayıtsız kalamayan Serenay Sarıkaya, “Çok tutarsız, garip şeyler yazılıyor. O iddialar gerçeği yansıtmıyor” diyerek, bu söylentilere açıklık getirdi. Sarıkaya, evini ünlü mimar Enis Karavil ile birlikte tasarladığını ve evinde mutlu olduğunu dile getirdi. Ancak, evini açmanın kendisi için biraz tedirgin edici olduğunu da belirtti.

“Leopar Kanepe Benim İmza Parçam”

Leopar desenli devasa kanepe için konuşan Sarıkaya, “Evi tasarlamaya başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım” dedi. Sarıkaya, koltuğun evinin ortasında adeta bir sanat eseri gibi durduğunu ve eve her geldiğinde kendisini bu kanepede bulduğunu ekledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: