Reynmen ve Sevgilisi Emire Cansu Kurtaran İtalya’da Nikah Masasına Oturuyor

Reynmen ve Miss Turkey finalisti sevgilisi Emire Cansu Kurtaran, bugün İtalya'da evleniyor. Çiftin düğün hazırlıkları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü şarkıcı ve YouTuber Reynmen (Yusuf Aktaş) ve Miss Turkey 2017 finalisti sevgilisi Emire Cansu Kurtaran, bugün İtalya’da hayatlarını birleştiriyor. Uzun süredir birlikte olan çift, nikah için İtalya’ya giderek düğün hazırlıklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

İtalya’da Masal Gibi Düğün

Nikah için İtalya’ya giden çift, helikopterde çekilen romantik pozlarını sosyal medyada paylaşarak büyük ilgi topladı. Reynmen, sevgilisiyle olan pozlarına bugünün tarihini ekleyerek gelin ve damat emojileriyle mutluluğunu ifade etti.

Aile Kurma İsteği

Reynmen, daha önce katıldığı bir programda aile kurma hayalini dile getirerek, “Çok geçmeden bir aile olmak istiyorum. İmkanım olduğu sürece büyük bir aile kurmayı arzuluyorum” demişti. Bugün gerçekleşen nikah, ünlü şarkıcının bu hayaline ilk adım oldu.

Emire Cansu Kurtaran’ın Miss Turkey Geçmişi

Emire Cansu Kurtaran, 2017 yılında Miss Turkey finalistleri arasında yer almış, ancak ilk 10’a girmeyi başaramamıştı. Bu yarışmada birincilik ise Aslı Sümen’e gitmişti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: