The Mechanic Netflix’te Yeniden Keşfedildi: Aksiyon Klasikleri Arasında Yükseliyor

Jason Statham’ın başrolde olduğu The Mechanic, Netflix’te gösterime girmesinden 13 yıl sonra en çok izlenen filmler arasına girdi. Film, aksiyon sahneleriyle yeniden izleyicilerin dikkatini çekti.

Jason Statham‘ın başrolde olduğu The Mechanic, gösterime girmesinden tam 13 yıl sonra Netflix’te yeniden popülerliğini kazandı ve en çok izlenen filmler arasında yer aldı. 1972 yapımı aksiyon klasiği Charles Bronson’ın başrolde olduğu aynı adlı filmin 2011 tarihli yeniden çevrimi olan bu film, aksiyon sahneleriyle öne çıkıyor.

Statham’ın Performansı Beğenildi

Film, eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da Jason Statham‘ın performansı geniş bir övgüyle karşılanmıştı. Rotten Tomatoes‘da 100 üzerinden 53 puan alarak vasat bir başarı yakalayan The Mechanic, aksiyon severler tarafından hala ilgiyle izleniyor. Netflix, filmin 30 Eylül – 6 Ekim haftasında ABD’de en çok izlenen 10 film arasına girdiğini açıkladı.

Konusu ve Başarısı

The Mechanic, usta suikastçı Arthur Bishop‘ın (Jason Statham) hikayesini anlatıyor. Filmde, Arthur’un akıl hocası Harry McKenna‘nın öldürülmesinin ardından intikam arayışı konu ediliyor. Filmde Statham’a, Donald Sutherland, Ben Foster ve Tony Goldwyn gibi isimler eşlik ediyor.

Film, 40 milyon dolar bütçeyle çekilmiş ve dünya genelinde 76,3 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu başarı, 2016’da Mekanik 2: Suikast (Mechanic: Resurrection) isimli devam filminin yapılmasına da zemin hazırlamıştı.

Netflix’te Yükselme

The Mechanic, Netflix’te en çok izlenen 5. film olmayı başardı. Aksiyon sahneleri ve Statham’ın etkileyici performansı, filmin yeniden keşfedilmesini sağladı. Ancak şu an için Netflix Türkiye kütüphanesinde yer almıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: