Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Bahçesinde Dehşet: Karısını Öldürüp İntihar Etti

İstanbul Bakırköy’de Erhan Önala, uyuşturucu kullanmaktan 22 suç kaydı bulunan bir kişi, karısı Berivan Önala’yı vurduktan sonra intihar etti. Olayın detayları inceleniyor.

İstanbul, Bakırköy’deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde yaşanan trajik olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 42 yaşındaki Erhan Önala, eşi Berivan Önala‘yı vurduktan sonra silahı kendisine yöneltti. Her iki taraf da olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan incelemeler, Erhan Önala’nın uyuşturucu kullanmaktan 22 suç kaydının olduğunu ortaya çıkardı.

Cinayet ve İntiharın Detayları

Olay, saat 13.20 sıralarında, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi‘nin bahçesindeki ağaçlık alanda meydana geldi. Polis, “Adam kadını ve kendini vurdu” ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede, yerde cansız halde yatan bir erkek ve bir kadının olduğu görüldü. Polisin ilk tespitlerine göre, Erhan Önala, eşi Berivan Önala‘yı vurduktan sonra intihar etti. Olay yerinde 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve 3 adet 9 mm kovan bulundu.

Erhan ve Berivan Önala Kimliği Belirlendi

Yapılan araştırmalarda, olayın failinin 42 yaşındaki Erhan Önala olduğu, öldürdüğü kadının ise 37 yaşındaki eşi Berivan Önala olduğu belirlendi. Çiftin, 2005 yılında evlendiği ve iki çocukları olduğu öğrenildi. Çiftin arasında güncel bir uzaklaştırma ya da tedbir kararı olmadığı belirtildi.

Uyuşturucu Kaydı Ortaya Çıktı

Erhan Önala’nın, inşaatlarda işçi olarak çalıştığı ve uyuşturucu kullanmaktan 22 suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Bu bilgiler, olayın arka planında uzun süredir devam eden sorunların varlığına işaret ediyor olabilir. Ancak, çiftin arasında yakın zamanda bir tedbir kararı ya da hukuki bir süreç bulunmadığı öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri, olayın tüm detaylarını araştırmaya devam ediyor. Cinayet ve intiharın arka planındaki motivasyon ve nedenler henüz tam olarak bilinmiyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: