Demet Akalın’dan Katil Semih Çelik’in Annesine Sert Tepki: “Psikopat Oğlu Rahat Yaşayacak, Sıradaki Kurbanı Bekleyecek”

Ünlü sanatçı Demet Akalın, katil Semih Çelik’in annesi Hafize Çelik’in yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Akalın, sosyal medyadan annesini eleştirdi.

Ünlü sanatçı Demet Akalın, katil Semih Çelik‘in annesi Hafize Çelik‘in, oğlunun işlediği cinayetler sonrası yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Akalın, Hafize Çelik’in, öldürülen genç kızlardan İkbal Uzuner‘in ailesini suçlayan ifadelerine yönelik eleştiride bulundu.

Çifte Cinayet Türkiye’yi Sarstı

19 yaşındaki iki genç kadını katleden Semih Çelik’in, sevgilisi Ayşenur Halil ve okul arkadaşı İkbal Uzuner‘i öldürdükten sonra intihar etmesi, Türkiye genelinde büyük bir infial yarattı. Semih Çelik’in babası Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve daha önce tedavi gördüğünü ifade etti. Baba Çelik, oğlunun Ayşenur Halil ile sevgili, İkbal Uzuner ile ise okul arkadaşı olduklarını belirtti.

Anne Hafize Çelik’ten Şok Açıklamalar

Semih Çelik’in annesi Hafize Çelik, yaptığı açıklamada, oğlunun intihara eğilimli olduğunu belirterek, “Kendine yapsaydı, onlara yapmasaydı” dedi. Ayrıca, İkbal Uzuner’in sürekli olarak oğlunu rahatsız ettiğini ve oğlunu İkbal’in ailesine karşı uyardığını dile getirdi. “Ben çocuğuma güvenmiyorum, benim çocuğum normal değil” ifadelerini kullanan Hafize Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarını ve ailesinin çabalarını vurguladı.

Demet Akalın’dan Tepki: “Psikopat Oğlu Sıradaki Kurbanı Bekleyecek”

Bu açıklamalar, sosyal medyada büyük tepki çekti. Ünlü sanatçı Demet Akalın, Hafize Çelik’in oğlunu savunan ve İkbal Uzuner’in ailesini suçlayan ifadelerine sosyal medya üzerinden sert bir tepki verdi. Akalın, “Psikopat oğlu rahat yaşayacak, sıradaki kurbanı bekleyecek. Nitekim diğer sevgiliyi de öldürdü!” diyerek duruma isyan etti.

Demet Akalın’ın sert eleştirisi, sosyal medyada geniş yankı bulurken, Hafize Çelik’in açıklamaları da büyük tartışmalara neden oldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: