Çağlar Ertuğrul: “Erkekler Sussun, Kadınlar Konuşsun”

'Sorgu' dizisi oyuncusu Çağlar Ertuğrul, gündeme dair yaptığı açıklamada "Erkekler sussun, kadınlar konuşsun" diyerek toplumsal meselelere dikkat çekti.

Dijital platformlarda izleyicilerle buluşacak olan ‘Sorgu’ dizisi lansman etkinliği, başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul, Hazal Kaya ve Melisa Döngel’in katılımıyla gerçekleştirildi. Özellikle oyuncuların açıklamaları gündemde geniş yankı uyandırdı. Özellikle, Çağlar Ertuğrul‘un yaptığı çarpıcı açıklama dikkat çekti.

Çağlar Ertuğrul’un Gündeme Dair Açıklaması

Dizide bir polisi canlandıran Çağlar Ertuğrul, lansmanda yaptığı açıklamada toplumdaki güven sorununa değindi. Ertuğrul, “Gündemi konuşmak gerekirse, kimse kendini güvende hissetmiyor. Erkekler sussun, kadınlar konuşsun diyelim,” şeklinde konuştu. ,

‘Sorgu’ Dizisinin Konusu ve Detaylar

‘Sorgu’ dizisi, üç kız kardeşin yaşamlarını ve karşılaştıkları zorlukları konu alıyor. Melisa Döngel, dizide üç kız kardeşten en küçüğünü canlandırıyor. Döngel, “Dizi 10 bölümden oluşuyor. Kardeşler arasında en küçük olanı oynuyorum,” diye konuştu. Hazal Kaya ise diğer iki kız kardeşi canlandıran oyuncular arasında yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını ise TOD Studios üstleniyor. Dijital platformlar üzerinden yayınlanacak olan ‘Sorgu’, merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile izleyicilerin dikkatini şimdiden çekmiş durumda.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: