Serhat Akın, Almanya’ya Dönüyor: Saldırı Sonrası Yeni Karar

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın, üçüncü ameliyatından sonra Almanya'ya yerleşme kararı aldı. Babasının talebiyle temelli Almanya'ya dönecek.

Eski Fenerbahçe ve milli futbolcu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramış ve ayağından yaralanmıştı. Yayın sonrası gerçekleşen saldırıda yaralanan Akın, iki ameliyat geçirdikten sonra üçüncü bir operasyon için hazırlık yapıyor. Saldırı sonrası hayatında önemli bir değişiklik yapma kararı alan Serhat Akın, iyileşme sürecinin ardından Almanya’ya yerleşecek.

Almanya’ya Taşınma Kararı

Ajansspor‘un haberine göre, Serhat Akın, doğup büyüdüğü Almanya’ya temelli olarak yerleşmeye karar verdi. Bu kararın arkasında, saldırı sonrası babasının oğlundan Almanya’ya dönmesi yönündeki talebinin etkili olduğu belirtildi. Eski futbolcu, babasının isteğini dikkate alarak Almanya’da yeni bir hayat kurmayı planlıyor.

Ailesi Almanya’da

Serhat Akın’ın ailesi hali hazırda Almanya’da yaşıyor. Çocukları da eğitim hayatlarını burada sürdürürken, Akın bu kararıyla ailesine daha yakın olmayı hedefliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: