Fenerbahçe, Cristian Medina Transferinden Vazgeçebilir: Alternatif Arayışı Başladı

Fenerbahçe, Cristian Medina transferinden maliyet nedeniyle vazgeçebilir. Sarı-lacivertliler, Portekiz ve Brezilya'dan alternatif oyuncular arıyor.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Cristian Medina transferinde önemli bir karar aşamasında. Boca Juniors‘un Arjantinli oyuncu için istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle sarı-lacivertliler alternatif arayışlarına başladı.

15 Milyon Euro Çok Bulundu

Fenerbahçe’nin, Boca Juniors’un Cristian Medina için talep ettiği 15 milyon euro bonservis bedelini çok bulduğu belirtiliyor. Bu nedenle sarı-lacivertliler, genç futbolcunun maliyetini göz önünde bulundurarak transfer planlarını gözden geçiriyor.

Alternatifler Portekiz ve Brezilya’da

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe, Medina’yı ocak ayında kadrosuna katmazsa, alternatiflerini Portekiz ve Brezilya liglerinden belirleyecek. Bu iki ligden farklı oyuncularla temas halinde olan Fenerbahçe, uygun maliyetli transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Medina’nın Performansı

Cristian Medina, bu sezon Boca Juniors formasıyla 29 maça çıktı ve 2.334 dakika sahada kaldı. Genç futbolcu, bu maçlarda 3 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: