Hafsanur Sancaktutan: “Sette Regl Olursam Erkeklere de ‘Regl Oldum’ Diyorum”

Hafsanur Sancaktutan regl açıklamasıyla dikkat çekti: "Sette regl olursam erkeklere de regl olduğumu söylüyorum, çünkü bu normal."

Son dönemde cesur sahneleriyle dikkat çeken ve Kubilay Aka ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan, yaptığı regl açıklamasıyla adından söz ettirdi. Ceyda Düvenci’nin benzer bir çıkışının ardından Hafsanur Sancaktutan da regl konusundaki samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

“Erkeklere de Regl Olduğumu Söylüyorum”

Marie Claire dergisinin Ekim sayısına konuk olan Hafsanur Sancaktutan, kadın hakları ve toplumsal eşitlik konularında da önemli mesajlar verdi. “Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım” diyen oyuncu, regl olduğu zaman sette erkeklere durumu açıkladığını belirtti.

“Sette regl olursam, erkeklere de bilerek ‘regl oldum’ diyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal. Anla” ifadelerini kullanan Sancaktutan, regl döneminin doğal bir süreç olduğunu vurguladı.

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Hafsanur Sancaktutan’ın regl açıklamaları, sosyal medyada iki farklı görüşün ortaya çıkmasına neden oldu. Bazı takipçileri, bu tür durumların göze sokulmadan doğal bir şekilde ifade edilmesi gerektiğini savunurken, diğerleri oyuncunun bu çıkışını cesur ve doğru buldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: