Yılmaz Erdoğan: “Gördüğünüz Yerde Oyuncuları Sıkıştırmayın, Onlar da Bilmiyor”

İnci Taneleri'nin yeni sezonu başlıyor. Yılmaz Erdoğan, senaryonun sonunu oyunculara bile söylemediğini açıkladı. "Yalan söylemiyorlar, sormayın" dedi.

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, dizinin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olan Yılmaz Erdoğan, hikâyenin detaylarını dizi ekibinden bile gizli tuttuğunu açıkladı. Erdoğan, oyunculara sorular soran izleyicilere önemli bir uyarıda bulundu: “Onlar da sizin kadar biliyor, yalan söylemiyorlar.”

Yeni Sezon Yarın Başlıyor

İnci Taneleri dizisi, 10 Ekim’de saat 20.00’de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin birinci sezonunda akılda kalan birçok soru, izleyiciler tarafından yaz boyunca hem Yılmaz Erdoğan’a hem de oyunculara yöneltildi. Ancak, Erdoğan senaryonun gidişatını herkesten gizli tutmayı tercih ediyor.

Oyuncular da Bilmiyor

BKM’nin YouTube kanalında soruları yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, dizinin oyuncularının da senaryonun sonunu bilmediğini söyledi. Erdoğan, oyuncuların doğal performanslarını korumaları için bu yöntemi tercih ettiğini belirterek, izleyicilere şu açıklamada bulundu: “Oyuncular size yalan söylemiyor. Onlara sormayın, ne olacağını onlar da bilmiyor. Sonunu bilerek oynarlarsa, performanslarının zedeleneceğini düşünüyorum. Bilmezlerse, tıpkı hayatta olduğu gibi daha doğal oluyor. Bu nedenle onları gördüğünüzde sıkıştırmayın.”

Oyunculuğun Diri Kalması İçin Sürpriz Unsuru

Yılmaz Erdoğan, dizideki sürpriz unsurlarını korumanın hem hikâye için hem de oyuncuların performanslarını diri tutmak için kritik olduğunu vurguladı. Oyuncuların da izleyiciler kadar merak içinde olduğunu belirten Erdoğan, “Emin olun onlara da söylemiyorum” diyerek, dizinin gizemli atmosferini koruma konusunda kararlı olduğunu gösterdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: