Jürgen Klopp Red Bull’da: Sözleşmesindeki Özel Madde Dikkat Çekti

Jürgen Klopp, Red Bull’da Küresel Futbol Başkanı olarak göreve başladı. Sözleşmesinde Almanya Milli Takımı’ndan teklif gelmesi durumunda görevden ayrılmasına izin veren bir madde bulunuyor.

Liverpool’daki 9 yıllık başarılı teknik direktörlük kariyerini sonlandıran Jürgen Klopp, sürpriz bir adımla Red Bull futbol grubuna katıldı. Alman teknik adam, Red Bull’da “Küresel Futbol Başkanı” pozisyonuna getirildi. Klopp’un, Almanya Milli Takımı‘ndan teklif gelmesi durumunda Red Bull’daki görevinden ayrılmasına izin veren bir maddeyi sözleşmesine ekletmesi ise büyük dikkat çekti.

Sözleşmesindeki Özel Madde Çok Konuşuldu

Klopp’un Red Bull’daki görevine başlarken sözleşmesine eklettiği bu özel madde, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı. Almanya Milli Takımı‘ndan gelecek olası bir teklifte görevinden ayrılabileceğini garanti altına alması, Klopp’un gelecekte milli takımda görev alabileceğine yönelik spekülasyonları artırdı.

Klopp’un Açıklamaları

Yeni göreviyle ilgili açıklama yapan Klopp, sahadaki aktif teknik direktörlük görevinden sonra böyle bir projede yer almaktan büyük heyecan duyduğunu belirtti. Klopp, “Futbola olan tutkum değişmedi. Red Bull’a katılarak futbol yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyorum ve Red Bull’un sahip olduğu bilgi ve deneyimi kullanarak yeni projeler gerçekleştirmeyi planlıyorum” ifadelerini kullandı. Klopp, Red Bull kulüplerinin antrenörleri ve yönetimi için bir akıl hocası olarak görev yapacağını vurgularken, bu pozisyonun kendisini fazlasıyla heyecanlandırdığını dile getirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: