Osayi-Samuel İmzayı Atmazsa Fenerbahçe’den Ayrılacak

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel ile yeni sözleşme görüşmelerinde maaş anlaşmazlığı yaşıyor. Anlaşma sağlanamazsa, oyuncu ara transfer döneminde satılabilir.

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile yeni kontrat görüşmelerini sürdürüyor. Ancak sarı-lacivertliler, Nijeryalı futbolcunun maaş talebini yüksek buluyor. Eğer taraflar anlaşmaya varamazsa, Fenerbahçe ara transfer döneminde Osayi-Samuel’i satmayı planlıyor.

Maaş Talebi ve Görüşmelerin Gidişatı

Fenerbahçe’nin 2021 yılında 500 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel, sarı-lacivertli forma ile 145 maçta 7 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Sözcü‘de yer alan habere göre, Osayi-Samuel, yeni sözleşme için 2.5 milyon euro garanti ücret ve bonuslar talep etti. Fenerbahçe yönetimi ise bu rakamı yüksek bulmakla birlikte, şartları zorlayarak bu talebe yakın bir teklif sunmayı düşünüyor.

Osayi-Samuel’in Geleceği Belirsiz

Taraflar arasında anlaşma sağlanamazsa, Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Bright Osayi-Samuel’i satmayı hedeflediği belirtiliyor. 26 yaşındaki oyuncunun geleceği, yapılacak görüşmelerin sonucuna bağlı olacak. Bu süreçte Fenerbahçe’nin en büyük önceliği, oyuncunun talep ettiği maaşla kulübün ekonomik koşulları arasında bir denge kurmak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: