Cem Garipoğlu’nun Annesi: “Konuşulacak Bir Şey Kalmadı. Müsaadenizle Artık Acımızı Yaşayalım”

Cem Garipoğlu’nun mezarındaki DNA testi sonucunun ardından, annesi Tülay Makbule Garipoğlu ilk kez sessizliğini bozarak, artık konuşulacak bir şey kalmadığını belirtti.

15 yıl önce İstanbul’da 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı, yıllar süren spekülasyonlar ve yurt dışında olduğu iddiaları üzerine açıldı. Adli Tıp Kurumu’nun gerçekleştirdiği DNA testi, mezarda bulunan kişinin Cem Garipoğlu olduğunu kesinleştirdi. Bu sonuçların ardından yıllardır sessizliğini koruyan annesi Tülay Makbule Garipoğlu, ilk kez açıklama yaptı.

“Acımızı Yaşayalım”

Tülay Makbule Garipoğlu, DNA sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yaptığı açıklamada, artık konuşulacak bir şey kalmadığını belirtti. Garipoğlu, Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Hanım’ı da anarak şunları söyledi:
“Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki taraf da ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım’a acıyın lütfen.”

Kaçışa Yardım Etmişti

Cem Garipoğlu’nun kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle ‘suçluyu kayırmak’ suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Tülay Makbule Garipoğlu, 7 ay yarı açık cezaevinde yatmış ve kalan cezasını denetimli serbestlikle tamamlamıştı.

“Cem Kendini Öldürse de Kurtulsak”

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, “Körebe” adlı kitabında Garipoğlu ailesi ile yaşadığı bir görüşmeyi detaylarıyla anlatmıştı. Tazminat davası nedeniyle gerçekleşen bu görüşmede, Tülay Makbule Garipoğlu, Süreyya Karabulut’a şöyle demişti:
“Bizim iki trilyon paramız yok, anlaşmaya varalım. Bankadan kredi çekeyim, altınları da vereyim, neyim varsa al. Kesinlikle çocuklarıma dokunma, istersen canımı al. Cem cezaevinde kendini öldürse de kurtulsak, bu iş kapansın.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: