Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a Olay Sözler: “Beni Escobar Yaptı”

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkındaki FETÖ suçlamalarına ve Escobar benzetmesine yanıt verdi. Ilıcalı, bu iddiaların doğru olmadığını ve hakkını mahkemede aradığını belirtti.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Sarı-Lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Beyaz TV’de katıldığı Derin Futbol programında, Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt vererek, Yıldırım’ın seçim döneminde kendisini “Escobar” olarak nitelendirdiğini ve Dominika ile Dominik Cumhuriyeti’ni karıştırdığını belirtti.

“Escobar İddiası ve FETÖ Suçlaması”

Ilıcalı, Aziz Yıldırım‘ın kendisi hakkında FETÖ’cülere Dominik pasaportu dağıttığı ve silah kaçakçılığı yaptığı iddialarında bulunduğunu ifade ederek, “Coğrafya bilgisi zayıf olabilir. FETÖ’cülere Dominik pasaportu dağıttığımı ve silah kaçakçılığı yaptığımı iddia etti. Ayrıca, İrfan Can Kahveci’ye açıktan para verdiğimizi söyledi, fakat böyle bir para vermedik.” dedi.

“Aziz Yıldırım’ın Bende Çok Emeği Yok”

Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın kendisinde önemli bir emeği olmadığını da belirterek, “Aziz Yıldırım’ın bende çok emeği falan yok. Kendisinden ricada bulunduysam, kırmamıştır ama ben de onu kırmadım. Elinde büyümedim, ona verdiğim desteği Ali Koç’a da verdim. Fenerbahçe için her türlü maddi manevi desteği sağladım” dedi.

“Namusuma ve Şerefime Laf Attı”

İlişkilerinin hiçbir zaman düşmanlığa dönüşmemesi gerektiğini ifade eden Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın namusu ve şerefiyle ilgili haksız suçlamalar yaptığını dile getirdi. Ilıcalı, “Aziz Yıldırım’a düşman değilim ama namusuma ve şerefime laf attı, bunu diyemez. Hakkımı mahkemede arıyorum” diye ekledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: