Timur Cihantimur’un Ses Kayıtları Ortaya Çıktı: “Adam Ölüyor, Hemen Gel, Hayatım Bitti”

Timur Cihantimur'un, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan trafik kazasından sonra yaptığı telefon konuşmalarına ait ses kayıtları ortaya çıktı.

Eyüpsultan‘da meydana gelen trafik kazasında Oğuz Murat Aci‘nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur‘un, kazadan hemen sonra gerçekleştirdiği telefon konuşmalarına ait ses kayıtları ortaya çıktı. Cihantimur, kazadan sonra yaşadığı panik anında birini arayarak “Adem abi Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel” gibi ifadeler kullandı.

ABD’ye Kaçan Cihantimur ve Annesi Tutuklu

Kazadan sonra Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte ABD’ye kaçtı. Ancak Amerika’da yakalanan anne-oğulun tutuklu halleri devam ediyor. Timur Cihantimur, 1 Mart’ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açtıktan sonra yurt dışına kaçmıştı.

Kaza Sonrası 112 Araması ve Müdahale Gecikmesi

Gazeteci Emrullah Erdinç’in sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, Cihantimur’un aracı kazadan sonra otomatik olarak 112 Acil‘i aradı. Ancak Timur Cihantimur ve arkadaşları, 112 görevlilerine zamanında yanıt vermedi. Erdinç, aramalara zamanında cevap verilseydi Oğuz Murat Aci’nin hayatta olabileceğini öne sürdü.

Kayıtlarda Geçen İfadeler

Kayıtlarda Cihantimur’un panik içinde Adem adındaki kişiye “Birine vurdum, hayatım bitti” dediği duyuluyor. Aynı zamanda, arkadaşlarının olay yerinde Oğuz Murat Aci’ye seslendikleri ve onu bulmaya çalıştıkları anlar da kayıtlarda net şekilde anlaşılabiliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: