Kardeşini Kaybeden Madonna’dan Duygusal Veda: “Ona Hayrandım”

Madonna, kardeşi Christopher Ciccone'nin vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Ciccone’nin ölümünden sonra Madonna, kardeşiyle olan karmaşık ilişkisini ve ona olan hayranlığını anlattı.

Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızı Madonna, kardeşi Christopher Ciccone‘nin 4 Ekim’de kanser nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından ilk kez duygusal bir paylaşım yaptı. Kardeşiyle aralarındaki karmaşık ilişkiye değinen Madonna, Ciccone’nin ölümü sonrası duygularını takipçileriyle paylaştı.

“Ona Her Zaman Hayrandım”

Kardeşiyle olan bağını anlatan Madonna, Ciccone’nin kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, “O bir ressamdı, bir şair ve hayalperestti. Ona hayrandım. Kusursuz bir zevki ve sivri bir dili vardı. Bunu bazen bana karşı kullansa da onu her zaman affettim” ifadelerini kullandı. Ünlü yıldız, kardeşiyle olan karmaşık ilişkilerine rağmen aralarındaki güçlü bağı anlattı.

Dans İle Birleşen Hayatlar

Madonna, kardeşiyle kariyerinin başında birlikte dans ettiklerini ve Ciccone’nin birçok turnenin yaratıcı direktörü olduğunu belirtti. “Dans bizi bir arada tutuyordu” diyen ünlü şarkıcı, kardeşiyle birlikte New York’a taşındıkları dönemden de bahsetti.

“Artık Acı Çekmediği İçin Mutluyum”

Ünlü yıldız, kardeşiyle bir süredir konuşmadıklarını ancak hastalık döneminde tekrar bir araya geldiklerini ifade etti. “Onu mümkün olduğunca hayatta tutmak için elimden geleni yaptım. Artık acı çekmediği için mutluyum” diyerek kardeşinin ölümünden sonra duyduğu acıyı ve rahatlamayı dile getirdi. Madonna, Ciccone’nin yaşamının son dönemlerinde çok acı çektiğini belirterek, “Bir yerlerde dans ettiğini biliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Christopher Ciccone Kimdir?

Christopher Ciccone, Madonna’nın şöhretinin yükseldiği dönemde onun stilisti ve yaratıcı danışmanı olarak çalıştı. Ancak kardeşlerin arası, Ciccone’nin 2008 yılında yayımladığı “Kız Kardeşim Madonna ile Hayat” adlı kitabının ardından bozuldu. Kariyerini yazar ve ressam olarak sürdüren Ciccone, 2012’de verdiği bir röportajda, Madonna ile ilişkilerini “Tekrar kardeş olduk. Onun için çalışmıyorum ve bu şekilde daha iyi” sözleriyle anlatmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: